Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив (Пд) подписа с аржентинец! Ето какво каза той само пред TribunaPlovdiv.bg

Отборът на Локомотив (Пд) си осигури услугите на нов играч, научи TribunaPlovdiv.bg.

Става дума за аржентинския бранител Лукас Масоеро. Той обаче ще се присъедини към тима на “смърфовете” през юни, когато договорът му с настоящия му отбор изтича.

Иначе Масоеро вече подписа предварителен договор с “черно-белите” в Аржентина. По време на парафирането защитникът бе в компанията на боса на Локомотив (Пд) Христо Крушарски, който лично е предложил играча на Бруно Акрапович. След няколко видеа, босненският специалист е одобрил бранителя.

В момента Лукас е част от тима на втородивизионния Депортиво Маипу (Мендоса). Той е роден в гр. Мендоса през 1995г. и юноша на Ривадавия. Отличава се със сериозна физика, като любимата му позиция е централен бранител.

Ето какво каза той специално, и само, за читателите на TribunaPlovdiv.bg:

“Много съм доволен от трансфера в Локомотив (Пд) Това е стъпка напред за мен. Благодаря на хората от Локомотив (Пд), които ми звъннаха и ми предложиха да отида в техния отбор. Ще дойда в България през лятото, в началото на юни. Сега подписах само предварителен договор, тъй като все още имам контракт с моя отбор тук в Аржентина. През юни обаче ще съм свободен и ще мога да се присъединя към новия си отбор”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker