бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Новината на TribunaPlovdiv.bg се потвърди, Ботев подписа с уругвайско крило

“Ботев” Пловдив осигури първото си ново попълнение в летния трансферен прозорец. Клубът привлича в своите редици уругвайския футболист Цезар Николас Варела Батиста от втородивизионния гръцки “Закинтос”.



Всички условия по контракта на Нико Варела са уточнени. Договорът влиза в сила от 1 юли 2015г. със срок за 1+1 години, като от същата дата латиноамериканецът ще се присъедини към тренировките на новите си съотборници. Варела вече се запозна с условията на базата в Коматево, с които ще разполага в новия си клуб.

Нико Варела е роден на 19 януари 1991г. в Монтевидео. Висок е 175 см. В кариерата си до момента се е изявявал основно в ролята на външен полузащитник. Преди да заиграе в Гърция новото попълнение на “Ботев” е носил екипите на испанските “Кадис”, “Мурсия” и “Алмерия” Б, откъдето има и европейски паспорт.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker