Ботев ПловдивФутбол

Неделев получава пълна свобода

Пълна свобода на действие на терена ще получи последното ново попълнение на ФК “Ботев” (Пд) Тодор Неделев от старши треньора на “канарчетата” Николай Костов, който е решил да се довери и заложи на футболния интелект на родния национал, пише в.”Труд”.

Очакванията са, че именно по този начин Тошко ще може да покаже най-добре огромния си талант и всичко, на което е способен, за да “изригне” отново тази пролет след двегодишния “ледников период” във “фризера” на немския “Майнц-05”. В “Ботев” са единодушни, че Неделев е в отлична кондиция и му е нужна само по-голяма игрова практика, за да възвърне формата си от времето, когато работеше с Мъри Стоилов.

Неофициалният повторен дебют на 22-годишния любимец на феновете на “канарчетата” ще е днес от 16 часа на терена на хотел “Санти” в турския курорт Белек срещу 13-ия след есенния полусезон в Екстра класата на Полша “Висла” (Краков). Очаква се “жълто-черните” да излязат с 2 различни единадесеторки преди и след почивката. По същия начин Николай Костов процедира в първата контрола на турска земя, в която тимът му прегази с 4:1 румънския “Поли” (Тимишоара).

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker