Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

Нападател за 1 милион спасява Ботев – вижте какво може той

В “Ботев” (Пловдив) може да са в криза, но вече стягат зимното харчене на пари. Станимир Стоилов и Александър Александров са набелязали първото попълнение за паузата. “7 дни спорт” твърди, че “Ботев” иска на всяка цена нападателя на Гурник Забже Матеуш Захара. От Пловдив дори са изпратили оферта на стойност 500 хил. евро за 23-годишния голаджия. “Канарчетата” се намират на седмо място в “А” група, на 6 точки пред Берое, и искат да си осигурят класни попълнения, с които да си гарантират участие в първата седмица и да атакуват челните места.

От началото на сезона Захара има 10 гола и 6 асистенции в полската Екстракласа и е сред лидерите в класацията. Благодарение на неговото представяне пък Гурник ще срещне сериозен отпор за Захара, след като силен интерес към него има и от Макаби Хайфа, които дори са готови да дадат 700 хил. евро. Договорът на нападателя с Гурник изтича в края на сезона.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Един Коментар

  1. Изглежда доста добър футболист , участва във всички фази на играта , показва добра техника , има добър поглед върху играта и не на последно място е изявен реализатор . Може да повдигне нивото на Ботев ! Да го привлекат на всяка цена !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker