бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Набързо намериха заместник на Стаховяк. Вижте кой е!

Вратарят Петър Денчев е най-вероятният заместник на напускащия Ботев (Пловдив) поляк Адам Стаховяк. Спортно-техническият щаб на “канарчетата” е решил Денчев да стартира лятната подготовка с тима от 15 юни, пише “7 дни спорт”. 26-годишният страж се готвеше с “жълто-черните” от 7 април. Очаква се най-късно след началото на лятната подготовка Денчев да получи предложение за договор. Той е свободен агент, като за последно се подвизаваше в узбекистанския Навбахор Наманган.


Преди година по стечение на обстоятелствата Петър се размина с трансфер в Ботев, сега обаче той се явява като основен фаворит за заместник на Стаховяк под рамката. На “Коматево” вече са проучили възможностите за привличане на поне на единия измежду стража на Левски Пламен Илиев и Димитър Евтимов, който е собственост на Нотингам Форест. И при двамата за момента шансовете да акостират при “канарчетата” изглеждат нищожни.

Иначе пловдивчани се разделиха с младия вратар Филип Димитров. Все още няма окончателна яснота и около бъдещето на Михаил Иванов.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>> 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker