бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Мъри пусна играчите в почивка

Футболистите на Ботев Пловдив получиха ден почивка след загубата от ЦСКА (0:2) в 32-ия кръг на първенството. Следващата тренировка на отбора е в събота от 16:00 часа, като с нея “жълто-черните” започват подготовката си за първия полуфинален двубой от турнира за Купата на България срещу Локомотив (Сф).

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

 

Подобни

2 Коментара

  1. Споделено!

    Изгледох с интерес футболната среща на” Литекс” с „Левски”.Стоически се вълнувах от сърцатата игра на оранжевите.Привествах „еркек” футболното им държане на Герена.Бързите им контри ми доставяха удоволствие. Раздвижената им игра беше достойна за аплодисменти. Себераздаването на всеки в оранжев екип особено в последните минути, беше показателно.Мъжкото и емоционално участие на треньора им през цялото време ме удовлетвори.

    И всичко това ми навя спомени и мисли за нашия „Ботев”,за моя „Ботев”,за Вашия „Ботев”.
    На възраст по близо съм до цифрата 60 .От малък съм заобикнал този пловдивски отбор, като през годините любовта растеше.Защото и той направи много с играта си, за да доставя истинска футболна наслада на привържениците си.Редица футболисти преминаха през различните периоди.Повечето със запомнящо присъствие в отбора.За тях гостуванията и особено на столичните грандове беше достатъчен футболен дразнител.Затова имаха респект и уважение от другите отбори. Жълто-черният колектив в тия срещи беше като здрав и опитен юмрук. Запомнящи са победите им на „Герена”,”Народна армия”, ”В.Левски” и много други.Е,и тогава не беше лесно да се бориш и срещу човека в черни дрехи.Много пъти неговите „странни” отсъждания помрачаваха радоста на момчетата от истинското футболно представяне.Когато губеха,губеха достойно !Затова ни радваха въпреки това!Скандирахме и пеехме независимо от резултата!Доволни се прибирахме до Пловдив с благодарност към жълтия отбор.Удоволствие беше да си фен на Ботев Пловдив.

    Днес с играта си на Герена отбора на „Литекс” докосна моите спомени по истинския мой „Ботев”.

    Драги и обичани от нас футболисти от любимия ни отбор.Предстоят същинските мачове на годината.Време е да се бере футболната реколта.Вие можете тази игра.Разберете се на общ футболен език и се раздавайте достатъчно на терена.
    Името на този отбор е задължаващо.Нека голямата стръв на предстоящите мачове да е главния дразнител за красивата Ви и победоносна игра.За радост на ръководството на отбора,за благодарност на нас-Вашите верни фенове и най-вече за Вашето лично удовлетворение от играта.Аз не искам да се вълнувам от старите спомени за „Ботев”.Заедно с хилядите нека да изживея днес,сега, тази година сладката радост от победите Ви.Защото ние всичките от „Ботев” знаем как да го правим.
    Зарадвайте ни,момчета!

    Скъпи ръководители на отбора.Гласувано Ви е доверие да доведете нещата до желания от толкова хора възсторжен край. Верно е,че „съвети и виждания” по играта на отбора, дал господ. Но сега в България това е често явление.Не се щадете!С повече разум и хъс гонете онази игра на отбора, която да носи успехи на терена и щастливи мигове в душите ни.Защото ние обичаме този тим!Ние,жени и мъже,малки и големи,момчета и момичета.Хора с различен интелект и образование.С разнострани интереси и професии.Хората на град Пловдив.И ако сте решили да поемате нанякъде след финалната права,то го направете с достойнство и мъжка чест.Трудът Ви на професионалисти, знаещи и можещи трябва да завърши успешно.За да останете в историята на клуба трайно със стореното Ви за него!

    Господин собственик на отбора,Вас преди години Господ Ви изпрати за това благородно и рицарско дело, с което сте се захванали.Вижда се,че една по една плановите задачи се реализирват.За Ваша и наша радост.Възкръстването на този велик тим е факт.Несъмнено голямата цел която сте си поставили,ще радва много Вас,отбора,неговите верни фенове,града ни и държавата като цяло.
    За да може в следващите мои години, да споделям сладки спомени по щастливите факти от сегашна футболна история на отбора с името –„БОТЕВ” Пловдив.Записали със златни букви имената на сегашните футболисти,треньори и ръководители.
    Защото подобни успешни събития и дела ще се напомнят и след мене! През многото години напред в Живота!
    12.04.2014 г. Пловдив Т.Д.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker