Ботев ПловдивФутбол

Мъри лети за Франция, Цанко в Румъния

Станимир Стоилов лично замина за Франция, за да се убеди в качествата на набелязания за заместник на Тодор Неделев Рияд Марез от Льо Авър, твърди “Меридиан Мач”.

Според електронното издание на „Франс футбол” „жълто-черните” искат да привлекат и защитника на 13-ия в Лига 2 Зарго Type.

Марез е офанзивен халф, който играе предимно по десния фланг и се вписва идеално в концепцията на Мъри, защото е само на 22 години. Очаква се въпреки високите финансови претенции на клуба му той да бъде взет на „Колежа”, ако треньорът настоява. През този сезон Марез има 3 гола и 4 асистенции в 16 срещи за първенство.

В същото време асистентът на Стоилов Цанко Цветанов също е натоварен с отговорна скаутска задача. Той търси класни попълнения в Румъния. Очаква се отборът да бъде сериозно подсилен, за да може през пролетта с успех да атакува евроквота. Поне половината от сумата от продажбата на Неделев в Майнц 05 ще бъде инвестирана в нови играчи.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker