бетано най-добър сайт за слот игри
ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Митко Джоров: Който си създава впечатления за мен на база чуждо мнение, няма как да повярва на моите качества

Този следобед на “Лаута” изненадващо бе освободен от длъжност директорът на ДЮШ на Локомотив (Пд) Митко Джоров.

В последните 6 месеца той бе на изпитателен срок, като се очакваше след тяхното изтичане да му бъде предложен трудов договор, който да го запази за постоянно на този пост.

От ръковдоството на Локомотив (Пд) явно са преценили, че Джоров няма да им свърши нужната работа и днес му съобщиха новината за неговото напускане.

Ето и становището на Митко Джоров, който той пусна в социалната мрежа Фейсбук. TribunaPlovdiv.bg го публикува без редакторска намеса:

Който ме познава не му е нужно чуждо мнение или становище в моя защита! Той знае кой съм и колко съм готов на труд! Наясно е как планирам, как тестирам, как анлизирам учебно-тренировъчния и състезателен процес! Колко здрава е ценностната ми система и какви компромиси не съм готов да направя независимо каква цена ще платя!

Който не ме познава и си създава впечатления за мен на база чуждо мнение няма как да ми повярва, каквото и да му кажа!

Фактите говорят най-добре, но за съжаление не са достатъчни на Ръководството да ми предложат трудов договор след изпитателния срок! Все пак не мисля, че това е най-важния казус в момента!

Бъдещето на всички юноши на Локомотив в Елитния детско-юношески футбол зависят от това да не се изпаднем от U19, защото само мачовете в конкурентна среда могат да помогнат в привличането и изграждането на бъдещи професионални футболисти!

Стартирахме на 1 декември 2015 година с 8 точки и мач срещу Ботев без треньор на Пейката отборът бе отвян с 3:0. Миналата седмица направихме равен с Ботев! Имаме 31 точки и мач на Истината срещу Литекс! Победата ни гарантира оставане, а факта, че ме освобождават тази сутрин за мен е без коментар!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker