бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Мениджърът на Гамаков: В момента отборът на Милен е Ботев

Мениджърът на Милен Гамаков Милен Георгиев сподели, че не знае за интерес от страна на Лудогорец към клиента му. Той обаче не отхвърли възможността представители на разградчани да го наблюдават.

“Милен е перспективно момче. От дълго време показва израстване. В момента е един от основните играчи на Ботев и се представя все по-добре. При това положение е нормално всеки клуб, който разполага с добра организация и скаутска мрежа, да го забележи. Най-нормалното нещо е, когато имаш потенциал и загатваш за голямо бъдеще, да станеш обект на интерес. Аз обаче не знам да има нещо конкретно от Лудогорец или друг клуб. Наистина може да са го наблюдавали и не го изключвам, но нищо повече. На този етап Милен си има отбор и той се казва Ботев Пловдив. Той подписа с клуба през лятото, така че е тяхна собственост. Надявам се и вярвам, че ще продължи да показва, че е качествен играч”, обясни Георгиев пред “Тема Спорт”.

Досега през сезона 20-го-дишният футболист, който е играл още за Нефтохимик и Черноморец, е записал 8 мача за канарчетата в А група, в които е вкарал 1 попадение.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker