бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Матушев: Надявам се да вземем нов, Спас Делев искаше да играе в чужбина

Футболистите на Локомотив Пловдив проведоха днешната си сутрешна тренировка във фитнеса на хотел „Дикас” в Смолян. Треньорът Неделчо Матушев раздели играчите на две основни групи, като всички направиха серия упражнения за натрупване на физическа сила. След заниманието той даде интервю за Дарик радио.

„Ние тази пауза затова ще я използваме, да подобрим доколкото е възможно физическата ни подготовка“, заяви Неделчо Матушев. „Футболистите много се стараят. Сериозно тренират. Всеки един иска да подобри своите физически и технически качества. Условията са прекрасни, така че всичко върви по план засега.

Появи се информация ,че Ангел Грънчов и Диян Молдованов тренират индивидуално заради здравословни проблеми. Имате ли и други футболисти, които не тренират с основната група?

„Те и двамата имаха отоци от удари в мача с ЦСКА“, разкрива Матушев. „Но вече си тренират с отбора, така че всичко при тях е наред. Другите са здрави и тренират сериозно, както казах вече. Надявам се да нямаме здравословни проблеми по време на лагера и след контролата в събота срещу Гигант.”

Какво е състоянието на Спас Делев, изостанал ли е с подготовката и тренира ли наравно с останалите?

„По принцип Спас Делев е пропуснал подготовката“, откровен е Матушев. „Той искаше да излезе в чужбина и бе в много отбори и това му отне от времето и му наруши подготовката. Не се случи трансфер и той се върна при нас. Има си и договор с Локомотив. Сега той наваксва както физическата така и тактическата подготовка. Тренира сериозно.”

Има ли пред Неделчо Матушев други варианти за нови футболисти? Предлагат ли му мениджърите футболисти, които евентуално да заиграят в Локомотив?

„ Да, предлагат“, откровен е Матушев. „Но знаете как стоят нещата при нас. Ние се опитваме да намерим свободни футболисти, но да повишат нашето ниво и качеството ни на игра. И класата ни. Но знаете,че на всеки добър футболист изискванията му са големи. Ние продължаваме да търсим и се надявам,че ще успеем да привлечем през тази седмица свободен агент, който ще бъде от полза за отбора в този момент.”

Как Неделчо Матушев би коментирал, като човек с много опит във футбола ни, думите на президента на БФС Борислав Михайлов, че трябва да се ограничи броя на чужденците във вътрешното ни първенство?

„Това е добре“, категоричен е Матушев. „В Украйна, където бях по същия начин задължаваха петима украинци да играят. Така отборите ни ще дават повече възможности на млади български футболисти да се реализират. Аз смятам,че имаме достатъчно класни млади играчи. По край тях ако има и класни чужденци, то и нашите играчи ще повишават своето ниво на подготовка и своите качества.”baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker