бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивСъбитияФутбол

Мариян Огнянов стана на 27 години!

Днес, 30-и юни 2015г., полузащитникът на Ботев (Пд) Мариян Огнянов става на 27 години, научи TribunaPlovdiv.bg. Екипът на сайта му пожелава да бъде жив и здрав, да се опазва успешно от контузии и най-вече да изживява множество вълнуващи футболни мигове с отбора на Ботев (Пд) по родните терени. Честито!
futbolan2
Огнянов е роден в на 30-и юли 1988г. и отначало играе в местния Ромители. Привлечен е при юношите на Левски, където запечатва името си като първия български футболист успял да отбележи гол в Шампионската лига за роден отбор. Това става при легендарният мач между Левски (Сф) и Челси в групите на най-престижния европейски турнир през септември 2006г., когато “сините” от Герена губят с 1:3 на ст.”Васил Левски” в София.

След това кариерата на Мацата продължава в Беласица, когато през 2009г. е даден под наем от Левски. Там обаче безспорните му качества изпъкват на преден план, след като за 22 мача бележи 2 попадения и има основна роля в представянето на тима.

С Ботев (Пд) подписва през лятото на 2012г. и вече три сезона и половина радва привържаниците на “Коматево” със своите футболни умения. С фланелката на “жълто-черните” е изиграл 118 срещи, в които е отбелязал 18 гола и е направил 18 асистенции. С тима на “канарчетата” има мачове в квалификационните кръгове на Лига Европа, а през 2014г. стига до финала за Купата на България, където той и неговите съотборници губят от състава на Лудогорец с 0:1 в Бургас.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker