ВолейболДюшМарица - жени

Марица U10 пак шампион след трети сезон без загубен гейм

Отборът на Марица (Пловдив) за момичета до 10 години завоюва третата си поредна шампионска титла, като се трети пореден сезон тимът е с уникалното постижение да няма нито един загубен гейм в официален мач! Това е и третата титла за Жълто-сините през този сезон след златните медали на женския представителен отбор и на състава за момичета до 12 години.

В днешния финал на турнира в Асеновград от Държавното първенство по волейбол в тази възрастова категория най-малките маричанки, водени от треньорката Петя Хрисчева, бяха безпощадни и срещу Тополово (Тополово), побеждавайки ги с 2:0 (25:8, 25:10), за да триумфират отново със златните медали.

За Тополово остана среброто, а с бронза се поздравиха домакините от Асеновец (Асеновград). В крайното класиране следват Брацигово (Брацигово), Пан Волей (Панагюрище) и Родопа (Смолян).

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker