бетано най-добър сайт за слот игри
ВолейболМарица - жени

Марица разби Казанлък и е на 1/2 финалите за Купата

Марица се класира за 1/2 финалите в турнира за Купата на България, след като се справи лесно с 3:0 (25:15, 25:19, 25:15) с Казанлък волей и ги изхвърли от турнира в първа среща от груповата фаза за маричанки. Утре Марица ще играе със Славия във втория си мач от групата, като двубоят се явява сблъсък за първото място.

Казанлък започна силно първата трета от двубоя и поведе с 8:5 при първата техническа пауза, но при втората пловдивчанки вече водеха с цели 4 точки 16:12. Геймът беше взет от Марица с 25:15.

Втората част започна по идентичен начин като първата, отново Казанлък поведе с 8:4, като Марица успя да направи отново пълен обрат и поведе с 16:13 при втората техническа пауза. Геймът беше затворен лесно от маричанки с 25:19.

Третият гейм започна силно за Марица, пловдивчанки поведоха с 8:5. При второто техническо прекъсване резултатът набъбна на 16:9. Мачът беше затворен с 25:15.

Утре от 16:30ч. Марица играе със Славия отново в зала “Христо Ботев”, която е домакин на турнира. При победа маричанки ще играят с ЦСКА на полуфиналите, а при загуба маричанки ще играят срещу Левски.

Марица: Мария Данчева Милена Димова Диана Малинова Ивелина Монова Жана Тодорова Силвия Андреева Силвана Чаушева Мирела Шахпазова (Марина Ковачева)

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker