бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Марешки си иска милиона от “Локо” (Пд)

Аптекарският бос Веселин Марешки си е поискал обратно от “Локомотив” (Пд) 1 милион лева. Бизнесменът даде парите на клуба с чек през лятото на 2012 г. Марешки направи дарението пред стотици фенове, футболисти, треньори, журналисти и бившия премиер Бойко Борисов. По-късно варненският милионер обеща да отпусне още 1 млн. лв. за изграждането на нова трибуна срещу табелка, че е построена с негови пари.

През април 2013-а богаташът хвърли над 100 000 лв. за събарянето на сектора с таблото на стадиона.

В сряда обаче Марешки е шокирал сегашния бос на “Локо” Константин Динев с искането да му върне дадения милион. Копие от скандалното писмо от три листа дори бе препратено от административния директор на клуба Атанас Узунов към Бойко Борисов.
Няма яснота дали аптекарският бос ще си изпълни обещанието да преведе на община Пловдив 960 000 лв. без ДДС за изграждането на трибуната, тъй като повече от месец Марешки не си вдигал мобилните телефони. “Чакаме от г-н Марешки официален отговор”, заяви Узунов.

Бизнесменът отказа да стане собственик на “Локо” (Пд), след като при извършената ревизия от счетоводната му къща бе установено, че дълговете на пловдивския клуб гонят 4,5 млн. лв. Никой на “Лаута” не знае с колко милиона на “червено” са в момента “черно-белите”. Осведомени твърдят, че даваните през миналия сезон от Марешки пари за заплати, премии и други разходи са оформяни като заеми. Той бе потърсен за коментар от “Труд”, но не вдигаше GSM-а си.

“Труд”

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker