бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Майнц тотално отсвири Неделев

Българският национал Тодор Неделев започна подготовка с дублиращия отбор на Майнц 05. 22-годишното дясно крило не влиза в плановете на старши треньора на представителния тим Мартин Шмид и не се включи в първата зимна тренировка със съотборниците си миналата събота. Той няма да пътува с тима на лагера в Марбея.

Неделев ще се готви със състезаващия се в Трета Бундеслига втори състав, за който записа 6 мача и 2 асистенции през есента, за да бъде в оптимална форма при евентуално преотстъпване през пролетния полусезон, каквито са плановете на ръководството на Майнц 05.

Спънка за евентуалното отдаване под наем на този етап тиражираната висока месечна заплата от 40 хиляди евро на българина, въпреки че според информации тя е почти на половина по-ниска. От Австрия се съмняват той да продължи кариерата си в местната Бундеслига, въпреки информациите за интерес от страна на Щурм Грац и Адмира Вакер.

“Съмнително е, че полузащитникът ще заиграе в Австрия. За Щурм и особено за Адмира тиражираната му заплата е непосилна. По принцип за тима от Грац този трансфер е в сферата на вероятностите и евентуално може да се осъществи, но само ако Торстен Шик бъде продаден”, пише laola1.at.

В Швейцария също поставят голяма въпросителна за реално желание от страна на Санкт Гален да вземе българина, за каквото се пише. Причината пак е свързана с високата заплата на халфа.

“Тодор виси между Трета лига и Бундеслигата. Той в този момент не е на нужното ниво, за да играе в елита, а мачовете в долната дивизия не му помагат да се развива. Той се нуждае да отиде някъде и да натрупа игрова практика. Познавам го. Ще видим, дали това ще свърши работа”, коментира мениджърът на Майнц 05 Кристиан Хайдел.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker