Ботев ПловдивФутбол

Лукин спря Меси, Румъния направи 0:0 с Аржентина

Централният бранител на Ботев Серджан Лукин получи най-големия си подарък за рождения си ден, който беше вчера. Румънецът взе участие в контролата на Румъния срещу Аржентина в Букурещ, завършила 0:0 и игра срещу суперзвездата на аржентинците Лионел Меси.

Лукин влезе в 75-та минута на мястото на Александру Матей от Астра Гюргево. Той имаше шанса да играе срещу най-голямата звезда на Аржентина и световния футбол Лионел Меси, който изигра цял мач за “гаучосите”. Лукин беше персонален пазач на нападателя на Интер Родриго Паласио. На терена в последните 15 минути от двубоя бяха и други големи звезди на Аржентина Пабло Забалета (Манчестър Сити), Хавиер Масчерано (Барселона), Анхел Ди Мария (Реал Мадрид) и Езекиел Лавеци (ПСЖ). В последните 15 минути Аржентина натисна много сериозно своя съперник и можеше да реализира, като и Лукин се намеси на няколко пъти успешно. Румънецът изпусна един път Родриго Паласио и се стигна до опасност пред Пантилимон, но ударът на Лавеци беше избит в корнер.

Това беше 9-та среща на Лукин за националния отбор, като той има и отбелязан един гол.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker