Локомотив ПловдивФутбол

Лудогорец нападна Локомотив с декларация

Ръководството на Лудогорец излезе с декларация срещу Локомотив Пловдив два дни след срещата между двата тима за Купата на България. Шампионите отстъпиха с 0:1 в Пловдив, но се класираха на финал в турнира с общ резултат 2:1.

Публикуваме декларацията без редакторска намеса:
Уважаеми колеги от Локо (Пд),

Джентълменски си замълчахме след грозните сцени и порой обиди, последвали мача реванш за Купата на България с надеждата, че ще бъде запазен нормалният колегиален тон. Вместо това получихме куп от несправедливи обвинения и чухме откровени лъжи. Стигна се дотам отговорен фактор в клуба като почетния президент Христо Бонев да съчинява груби лъжи и да манипулира футболната общественост, забравяйки че този мач се предаваше по телевизията и хората, които разбират от футбол могат сами да си направят изводите. Да, отборът на Лудогорец игра с 30 процента от възможностите си, но това е проблем не само на нас, но и на противника, който не бе достатъчно голям дразнител, за да използва Лудогорец целия си игрови потенциал. Може би се заблудихме от начина, по който Локомотив игра срещу Литекс и Левски вкъщи. Бихме имали по-голямо уважение и респект към Локо (Пд), ако отборът показваше подобна мотивация срещу нашите опоненти. Считаме, че колегите от Локомотив трябва да погледнат първо в собствения си двор и да си решат своите проблеми, а не основна тема да им е Лудогорец.

Пълна лъже, че защитникът Козмин Моци е признавал пред Мартин Камбуров, че е извършил нарушение за дузпа с червен картон. Това няма как да е истина при положение, че повечето футболни специалисти и спортни журналисти са категорични, че наказателен удар за Локомотив в тази ситуация няма. Ние твърдим, че няма дузпа и в ситуацията, в която съдията я отсъди срещу Лудогорец, тъй като първо нападателят на Локомотив си повежда топката с ръка. Също така няма нарушение и пряк свободен удар, от който падна гола на Мартин Камбуров. Заинтересованите могат да прегледат още веднъж видеозапис на ситуациите, да чуят мнението на коментаторите и сами да се убедят кой е прав.

Нещо повече – във всяко друго първенство, Мартин Камбуров и треньорът на Локомотив Александър Станков, нямаше да завършат мача заради агресивното си и цинично поведение спрямо четиримата съдии. Досега мълчахме, тъй като не искахме да влизаме в излишни полемики, но няма как да продължим да го правим при положение, че от лагера на Локомотив (Пд) не спират да сипят лъжи.

Псувните и обидите от страна на играчи и треньори на Локомотив към длъжностните лица на мача ги оставяме без коментар, защото сме свикнали да ги чуваме във всеки наш мач на “Лаута”. Подобна враждебна обстановка е типична за този стадион.

Удовлетворени сме от факта, че в крайна сметка по-силният отбор продължава напред в турнира и се надяваме, че на 15 май футболна България ще гледа един стойностен финал за Купата на България, без по терена и в официалната ложа да доминират псувните и ругатните. Те са запазена марка за един друг отбор.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

5 Коментара

  1. Ей РЯЗАЦИ МАЙКА ВИ В АНАДАЛА ЩЕ ЕБА ДА ГО ДУХАТЕ БЕ ИЗЧАДИЯ НА ИСЛЯМА ВИЕ СТЕ ЕНИЧАРИ РЯЗАНИ ИСЛЯМСКИ ПРОСТИТУТКИ!

  2. Господата от Разград защо не написха същата тази декларация когато техния “треньор” се развика на асистент реферера на четвъртия съдя и на делегта на мача за първенството а? Я да кажат кой не е дразнител като същият “треньор” казва че сме трудни…кое е измислица за зобовете на отбора на Лайногорец ли нещо май май спряхме да играем химията ли свърши а ? Що не вземе Киренцето да се разкара от България да си гледа кефа някъде другаде и да не се занимава с неща които не може цял живот да проумее или да си купи…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker