бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: Лудогорец взе Суперкупата с 12 играчи на терена, скандално съдийство беляза финала

Ботев загуби финала за Суперкупата срещу Лудогорец с 1:3 след скандално съдийство на Николай Йорданов. Ботев откри в 19-та минута с гол на Милен Гамаков, а малко преди края на първата част по скандален начин с втори жълт картон за симулация беше изгонен Александър Колев, което предреши сблъсъка и след почивката шампионите вкараха три гола първо в 53-та Мисиджан изравни, Марселиньо направи пълен обрат в 84-та, а Хамза вкара в добавеното време за крайното 3:1.

В 6-та минута Мариян Огнянов центрира от фаул, а играч на Ботев засече с глава, но Владо Стоянов спаси удара му. Последва слаб удар с глава на Марселиньо, който не затрудни Стаховяк.

В 10-та минута Чунчуков отправи силен и точен удар, който беше избит в корнер от Владо Стоянов. След изпълнението на ъгловия  удар Пламен Николов игра с глава, но топката премина над вратата на Стоянов.

В 15-та минута Михаил Александров отправи неточен удар по диагонала.

В 19-та минута Ботев поведе след чудесно заучено положение. Мариян Огнянов центрира от фаул към Пламен Николов, който надскочи Моци и продължи топката към Милен Гамаков, който на опразнената врата откри резултата.

IMG_0677 (Copy)

В 24-та минута Дани Абало излезе зад отбраната на Ботев сам срещу Стаховяк, испанецът отправи удар, който полякът успя да блокира.

Секунди по-късно слаб удар на Александър Колев не успя да намери очертанията на вратата.

В 29-та минута Марселиньо излезе опасно срещу Стаховяк и се опита да го прехвърли. Росен Колев притича и изчисти топката.

Малко по-късно Цветелин Чунчуков отправи удар, който Владо Стоянов подцени и първоначално не успя да улови, но все пак хвана топката преди да я стигне Александър Колев.

В 43-та минута Мариян Огнянов изпълни фаул, а Лъчо Балтанов засече топката с глава, Владо Стоянов обаче улови без проблеми.

В добавеното време Николай Йорданов остави Ботев с 10 човека, след като Александър Колев получи доста изненадващ втори жълт картон за симулация и беше изгонен от игра.

Малко след края на полувремето рефера Николай Йорданов показа жълт картон на стража на “канарчетата” Адам Стаховяк за оспорване на решението му за червения картон на Александър Колев.

IMG_0721 (Copy)

В 48-та минута хубав удар на Чунчуков премина покрай вратата на Стоянов.

В 53-та минута грешка в защитата на Ботев позволи топката да стигне до Върджил Мисиджан. Холандецът се завъртя и не остави шансове на Стаховяк за 1:1.

В 62-та минута Мариян Огнянов отправи удар от фаул, който обаче беше спасен от Владо Стоянов.

В 71-та минута Хамза отправи удар, който бившия му съотборник Адам Стаховяк изби.

В 84-та минута Мисиджан излезе сам срещу Стаховяк, полякът успя да избие топката, която излезе в корнер. След неговото изпълнение Марселиньо засече с глава и обърна резултата в полза на Лудогорец.

В 88-та минута Цветков центрира перфектно към Пламен Николов, който отправи много силен и точен удар с глава, но Владо Стоянов го отрази в корнер, след неговото изпълнение Росен Колев игра с глава, но неточно.

В добавеното време бившият играч на Ботев Хамза вкара трети гол във вратата на “канарчетата”. Като тунизиецът не се зарадва след попадението.

В последните секунди на двубоя Цветков прехвърли Владо Стоянов, но играч на Лудогорец успя да изчисти от голлинията.

Стартови състави:

Ludogorec livescoreЛудогорец

21
Стоянов
19
Василев
27
Моци
15
А.Александров
80
Кайсара
7
М.Александров
23
Златински
18
Дяков
17
Абало
84
Марселиньо
9
Безяк

Смени

Дани Абало > Върджил Мисиджан 46 мин.

Александър Александров > Теро Мантула 46 мин.

Роман Безяк > Хамза Юнес 69 мин.

yellow-card

Роман Безяк, Александър Александров, Козмин Моци, Дани Абало, Теро Мантула

Botev livescoreБотев

1
Стаховяк
24
Марин
22
Николов
37
Колев
28
Филипов
7
Огнянов
38
Гамаков
17
Балтанов
11
Христов
23
Чунчуков
92
Колев

Смени

Лазар Марин > Божидар Васев 60 мин.

Цветелин Чунчуков > Иван Цветков 72 мин.

Лъчезар Балтанов > Владимир Айтов 76 мин.

yellow-card

Александър Колев, Адам Стаховяк

red-card

Александър Колев (втори жълт)

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

3 Коментара

  1. Хайде стига сте се излагали и вие ! Бъдете по-обективни! Чиста симулация за играча в жълто, а никой не е сигурен дали не е напсувал и съдията!? Съдията даде 5 жълти картона на Лудогорци и 2 за жълтите, като спести на символичните гости поне още 3 такива! Съдията беше перфектен в този мач! Защо никой не казва нищо за поредицата от схващания на жълтите и последвали принудителни смени? Защо никой не писа за трагичния вуйчо Ваньо? Да, младите футболисти играха на предела на силите си и то доста добре, но шампионите играха максимум на половината от възможностите си! Жълтите са на правия път но са много далеч от истината още! Лудогорец ги биха с лекота и в това едва ли някой се е съмнявал! Стига с това ревани и жалки оправдания!

    1. Хайде покажи ни колко си прост! Симулация нямаше, но дори да е имало никои нормален съдия не би дал червен картон в тази ситуация! Спестени жълти картони имаше и за 2-те страни. Съдията беше жалък, а колкото до шампионите – те са бледо копие на отбора от миналия сезон. Не заслужаваха победа с/у Партизан, не я заслужаваха и сега! Колкото до теб, да го духаш!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker