Локомотив ПловдивФутбол

Локо ще се подсилва с трима нови през зимата

Трима нови футболисти се очаква да подсилят Локомотив Пловдив след Нова годи­на. И тримата са чуждестранни играчи, като са гледани от старши треньора Бруно Акрапович и Георги Иванов-Гонзо на записи.

Става въпрос за централен защитник, който да замени напускащия Стивън Езе, вътрешен халф, който да заеме мястото на отказващия се от футбола Георги Илиев, и нападател, който да засили конкуренцията в предни позиции. И тримата обаче първо ще бъдат гледани няколко дни от Акрапович, преди той окончателно да се произнесе за качествата им.

До края на месеца Локомотив Пловдив трябва да уточ­ни зимната си подготовка. В началото на февруари смърфовете заминават на лагер в Турция, а преди това ще се готвят при домашни условия. У нас ще бъде изиграна една контрола, а пет ще са в юго­източната ни съседка.

Неща­та се движат от спортния директор Георги Иванов-Гонзо. Той вече е запознал Акрапович с програмата и евентуал­ните съперници. Предстои всичко да бъде официално уточнено до десетина дни.

Подобни

2 Коментара

  1. Кмете що пак помощ на Индианците те нямат ли си Стадион.цял живот ли трябва да им се помага.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker