бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локо Пд поиска от БФС да отмени жълт картон на Камбуров

Ръководството на Локомотив (Пловдив) ще поиска от БФС отмяна на жълтия картон на Мартин Камбуров, получен в мача с Литекс в Ловеч, завършил 0:0. Това съобщи председателят на обединение “Сдружение за Локомотив” Николай Неделчев.

“Цяла България видя, че имаше дузпа в наша полза в 60-ата минута след спъването на Мартин Камбуров от Рафаел Перес в наказателното поле на Литекс. Вместо това обаче съдията Вихрен Манев вдигна жълт картон за симулация на нашия футболист, а такава нямаше. Ще настояваме този картон да бъде отменен и да не брои за наказания на Мартин Камбуров. Нека от БФС да гледат внимателно тази ситуация и да преценят действията на рефера”, добави още Николай Неделчев.

Шефовете на Локомотив изразиха задоволството си от изявите на играчите срещу Литекс и мъжката им игра. Днес “черно-белите” футболисти проведоха възстановителна тренировка на клубния стадион и бяха пуснати да почиват./БТА
Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker