Локомотив ПловдивФутбол

Локо Пд коригира проекта за Лаута, чака Крушарски за одобрение

На Лаута запретнаха ръкави за подготовката на документацията и коригирания си проект за концесията на спортен комплекс „Локомотив”, в частност едноименния стадион, научи TribunaPlovdiv.bg.

Целта на ръководните фактори в клуба е да ги изготвят до завръщането на собственика на черно-белите Христо Крушарски от Южна Америка. Бизнесменът е на поредния си бизнес воаяж до Бразилия и Аржентина, като според първоначалния план ще се завърне в България на 7 юни.

Дотогава в клуба ще подготвят юридически нещата за кандидатстване за концесията на съоръжението, както и ще извършат необходимата „редакция” на първоначалния си проект за пълното реновиране на стадиона в парк Лаута, научи още TribunaPlovdiv.bg.

Заложи сега на финала в Шампионската лига и вземи 100% Депозит Бонус в bet365 от до 100 лв. ВИЖ КОЕФИЦИЕНТИТЕ >>>

Корекцията се наложи, защото в крайна сметка Крушарски ще играе само за стадиона и терените около него. Спортните обекти, намиращи се в комплекса, ще останат на ползващите ги към момента клубове. Първоначално босът на смърфовете искаше да стопанисва целия терен от 96 дка, но това се оказа невъзможно и от юридическа гледна точка заради договорите на клубовете с Общината за наемане на обектите.

Подобни

2 Коментара

  1. Абсолютен смешник.Същия като Магарешки,коко,галка … вече им забравих имената на всичките.Ако ще плаща да плаща ако ли не да се маха.Заради такива паляци сме останали 500 човека

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker