бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локо Пд играе с резервите за Купата, мачът падна от екран, следете го с TribunaPlovdiv.bg

Треньорът на Локомотив Пд Александър Станков ще даде шанс на голяма част от резервите в реванша с Добруджа за купата. Сред титулярите се очаква за първи път да се появи юношата на ЦСКА Ангел Грънчов, пише “Фокус”. 21-годишният защитник ще направи дебют. Той премина в тима през зимата, след като разтрогна с родния си клуб. В центъра на защитата негов партньор ще е Тихомир Трифонов. Другите двама в отбрана ще са Марков и Йошев. На върха на атаката Станков ще пусне Спас Делев. Бившият футболист на Лас Палмас все още не се намира добра форма, тъй като не играл от дълго време. Затова специалистът иска да му даде възможност срещу втородивизионния тим да понатрупа самочувствие преди битките от плейофите. Със сигурност шанс ще получи и Александър Якимов, който е най-често използваната резерва от Станков.

“Няма да им се дадем лесно, както беше в Добрич. Ще се борим колкото можем. Локомотив изигра доста мачове досега и ще е преуморен. Няма да давам почивка на никого. Трябва да покажем, че можем им се противопоставим по-добре в Пловдив”, каза треньорът на Добруджа Светослав Тодоров.

В същото време стана ясно, че мачът няма да се предава по телевизията. Първоначално двубоят бе залегнал в програмата на Нюз 7. След категоричния успех на черно-белите с 3:0 в Добрич реваншът стана протоколен и едва ли ще генерира кой знае какъв зрителски интерес.

TribunaPlovdiv.bg ще Ви представи мача НА ЖИВО минута по минута.

Подобни

Един Коментар

  1. Станков само днеска да не извърти някакво тото пак с Коко,че вече ще ги изхвърлим тотално от стадиона!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker