Локомотив ПловдивФутбол

В СНИМКИ: Локомотив продължава напред за Купата на България

Отборът на Локомотив (Пловдив) завърши при нулево равенство срещата реванш с Любимец от 1/16-финалите за Купата на България. По този начин “смърфовете” се класираха за следващата фаза на надпреварата, след като в първия мач двата тима отново не успях да се надиграят, завършвайки 1:1. Така благодарение на правилото за гол на чужд терен пловдивчани продължават напред.

Днешната среща на “Лаута” бе равностойна и двата отбора се бяха вкопчили в здрава битка. Първите 10 минути на двубоя бяха за домакините, които владееха инициативата, но не успяха да стигнат до удар към противниковата врата. В 19-ата минута гостите направиха добра атака, която завърши с удар на Аясс, но шутът му бе блокиран от Аймен Белаид.

В 29-ата минута Мартин Камбуров бе изведен очи в очи със стража на Любимец, но не успя да отиграе ситуацията по най-добрия начин и резултатът остана непроменен.

Осем минути след началото на втората част Костадин Марков центрира към Илиядис, който стреля с глава и бе много близо до попадението. Три минути по-късно Камбуров шутира покрай вратата от пряк свободен удар. Натискът на Локомотив се засили и в 69-ата минута “смърфовете” имаха нов шанс за гол. Гади комбинира с Дани Кики, чийто удар от изгодна позиция излезе в аут.

Девет минути преди края на двубоя Мартин Камбуров се отчете с нов пропуск, след като стреля в тялото на вратаря на гостите. В заключителните минути Любимец пък разчиташе на центрирания пред вратата на съперника, които обаче не доведоха до нищо интересно.

Подобни

3 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker