Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив (Пд) ще опита да изненада разсеяния Лудогорец

Тази вечер от 21:00ч. отборът на Локомотив (Пд) гостува на Лудогорец в среща от третия кръг на Първа лига.

“Смърфовете” отиват в Разград с едва 16 играчи заради контузии и наказания, а обстановката в клуба е напрегната след поредните остри изказвания на президента Христо Крушарски по адрес на някои от футболистите.

При шампионите ситиацията също е заплетена, след като те загубиха първия си мач от третия кръг в Шампионската лига от Апоел Бер-Шева с 0:2, в момента мислите им са отнесени от участието в турнира на богатите.

На вратата на Лудогорец се очаква да застане Ренан, а в защитата ще действат Лукас Саша, Георги Терзиев, Венцислав Керчев и Александър Василев. Анисе Абел и Густаво Кампаняро ще си партнират в средата на терена, а Джоди Лукоки, Върджил Мисиджан и Жоао Пауло ще помагат на изнесения в предни позиции Жуниор Кишада.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Гостите ще бъдат без контузения си капитан Дани Кики. Димитър Везалов е контузен, а младият Ивайло Марков е наказан за червения картон срещу Левски. Почти сигурно за Локо ще дебютира французинът Марк-Готие Бедиме. Атаката на “смърфовете” ще се води от Димо Бакалов.

Мачът в Разград ще е под номер 200 за Лудогорец в елита, а ако се появи в игра, Светослав Дяков ще запише своя мач номер 300 в Първа лига. Двубоят ще е юбилеен и за Мисиджан, който може да изиграе стотния си мач в родния шампионат.

Вероятни стартови състави:

Лудогорец: Ренан; Саша, Терзиев, В. Керчев, А. Василев; Кампаняро, Анисе; Лукоки, Ж. Пауло, Мисиджан; Кишада

Старши треньор: Георги Дерменджиев

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Локомотив (Пд): Пиргов; Крумов, П. Николов, Велковски, Бедиме; В. Траянов, П. Серджо; Марчев, Мартинович, Умарбаев; Бакалов

Старши треньор: Войн Войнов

Главен съдия: Волен Чинков

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker