бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив (Пд) търси трети пореден успех в Първа лига с мисъл за върха на класирането

Отборът на Локомотив (Пд) ще опита да извоюва трета поредна победа в Първа лига тази вечер на “Лаута”.

“Смърфовете” приемат Монтана тази вече (29.11) от 17:30ч. в среща от 16-я кръг на Първа лига, като ще се опитат да продължат доброто си представяне под ръководството на Едуард Ераносян

“Смърфовете” са в серия от 5 поредни срещи без загуба, а откакто Едо е начело на тима те имат 1 равенство и 2 победи. Срещу Монтана пък “черно-белите” имат 4 поредни победи над монтанци, а като първия мач през този сезон завърши с категоричен успех за пловдивчани – 0:3 в Ловеч.

При победа днес “смърфовете” ще се изтрелят с две места нагоре и ще окупират четвърта позиция в класирането с 26т. В следващия кръг на шампионата (петък, 02.12) Локомотив (Пд) приема третия Черно море (27т.) в директен спор за “тройката” на родния шампионат.

Мартин Камбуров, който е в серия от 3 поредни шампионатни срещи с гол, се разписваше неизменно за черно-белите при последните 3 победи над монтанци в първенството.

Монтана е тимът, постигнал най-малко голове при гостуванията си в Първа лига – едва 2, дело на бранителя Иван Михов срещу Дунав (1:1) и на Стивън Петков срещу Берое (загуба с 1:2). В същото време в тимът почти развя бялото знаме. Треньорът Атанас Джамбазки не иска да води повече отбора, отборът записа две поредни загуби и надежди за спасение вече не се виждат.

Ераносян даде почивка на ветерана Ванчо Траянов и титуляр ще започне Дани Кики. В групата на Локо попадна и Йевтоски. Феновете на Локо се надяват Мартин Камбуров да продължи да ги радва с головете си. Той има 182 попадения в елита и е с реален шанс да достигне кота 200. Три гола пък делят Камбуров от изравняване на постижението на легендарния Христо Бонев.

Вероятни стартови състави:

Локомотив Пд lokomotiv emblema za livescore:

16
Ел Харуби
14
Горанов
6
Котев
5
Виданов
71
Крумов
23
Луке
18
Райнов
27
Бакалов
9
Кики
10
Марчев
11
Камбуров

Старши треньор: Едуард Ераносян

Монтана:

1
Иванов
14
Контохристос
29
Бамба
3
Михов
23
Шоко
25
Дяков
3
Коруджиев
28
Маркиньос
8
Коруджиев
11
Васев
16
Петков

Старши треньор: Атанас Джамбазки

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker