Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив (Пд) сверява часовника за плейофите срещу един от грандовете на българския футбол!

Този слодобед от 15:00ч. отборът на Локомотив (Пд) приема ЦСКА-София в среща за натрупване на допълнително самочувствие преди началото на плейофната фаза на шампионата.

“Смърфовете” и “червените” вече си осигуриха участие в горната половина на таблицата в следващия етап на първенството, така че днешната среща между тях ще покаже единствено на какво ниво се намират тези отбори преди важните битки по между им.

“Червените” заемат 3-та позииця в 45т., докато “черно-белите” са със 7 по-малко на 4-ата. Успех на гостите пък ще ги изравни по точки с втория Левски.

След добрите игри напоследък, на “Лаута” оптимизмът постоянно се повишава. Отборът е в серия от 8 поредни домакински мача без поражение и в клуба се надяват това да продължи и днес. В същото време обаче софиянци са тимът с най-здрава защита в първенството, като са допуснали едва 13 гола във вратата си.

Голмайсторът на Локомотив (Пд) Мартин Камбуров е най-големият проблем за състава на Едуард Ераносян. Той не само че се разбиоля на последната тренировка на тима снощи, но и е накзан и няма как да вземе участие в този двубой. Много е вероятно на негово място да стартира Дино Мартинович, който реализира 3 гола и донесе 4т. на своите в последните два кръга от Първа лига.

Иначе на вратата отново ще започне Ел Харуби, а пред него триото в отбрана ще е съставено от Виданов, Котев и Везалов. Шоко и Крумов ще бъдат в ролята на халф-бекове, докато в центъра на терена ще действат Траянов, Йефтоски и Велковски.

Също така старши треньорът Ераносян няма да може да дава наставления на своя отбор от резервната скамейка. Той продължава да изтърпява наказанието си от три мач без право да води своя отбор, след червения картон срещу Пирин в Благоевград преди 3 седмици.

В същото време в ЦСКА-София имат доста повече въпросителни около състава си. Станислав Манолев е наказан, а от групата отпаднаха и контузените Каранга и Дюлгеров.

Така треньорът Стамен Белчев се очаква да заложи на Китанов на вратата и Атанасов, Перес, Бодуров и Недялков в отбрана. Пинто и Бумал ще са двойката опорни халфове, а пред тях играта ще гради Руи Педро. Меркадо и Десподов ще започнат на крилата, а в предни позиции голове ще се чакат от Кубемба.

Иначе общата статистика между двата тима накланя везните в полза на ЦСКА-София. В 113-те двубоя между двата тима „армейците“ печелят в 66 от случаите, докато Локомотив (Пд) има едва 21 победи при 26 равенства.

Вероятни стартови състави:

Локомотив (Пд): Ел Харуби, Виданов, Везалов, Котев, Траянов, Крумов, Шоко, Йфтоски, Велковски, Кики, Мартинович

Старши треньор: Едуард Ераносян

ЦСКА-София: Китанов, Атанасов, Перес, Бодуров, Недялков, Пинто, Бумал, Руи Педро, Меркадо, Десподов, Кубемба

Старши треньор: Стамен Блечев

Главен съдия: Ивайло Стоянов

ВАЖНО! Ограничават движението в Пловдив заради Локо – ЦСКА

ВАЖНО! Ограничават движението в Пловдив заради Локо – ЦСКА

https://www.tribunaplovdiv.bg/едо-знае-как-да-бие-цска-няма-загуба-ср-2/

ВАЖНО! Ограничават движението в Пловдив заради Локо – ЦСКА

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker