Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив отказа две оферти, задържа млада звезда

Ръководството на Локомотив Пд е отхвърлило две предложения за откупубането на правата на Димитър Велковски. Интерес към талантливия футболист, намерил място и в младежкия национален отбор на България, са проявили отбори от Азербайджан и Кипър. Шефовете на Локо обаче не смятат да се разделят с него на този етап. Причината е, че треньорът Илиан Илиев ще разчита на него и през новия сезон. През изминалата кампания 21-годишният играч взе участие в 21 мача в елита.

До момента Локо Пд привлече двама нови играчи – вратаря Илко Пиргов и централния бранител Димитър Везалов, който в кариерата си е носил екипа и на градския съперник Ботев Пловдив. Опитите на черно-белите да се подсилят с ляв бек и крило обаче засега удрят на камък. Илиан Илиев държи в състава да бъде взет краен бранител, тъй като Крум Стоянов отказа да удължи контракта си и премина в Ботев Пд. Вчера стана ясно, че Локо може да се размине с гласения за негов заместник Диего фераресо. През миналата кампания бразилецът носи екипа на Славия. Той предпочете да напусне белите и се прибра в родината си. Диего иска да продължи кариерата си в местен клуб заради семейни ангажименти. Засега обаче той не е получил добро предложение. „Не съм говорил с ръководството на Локомотив. Може да се завърна на „Лаута”, обичам отбора. Но първо трябва да получа предложение”, каза Диего пред tribunaplovdiv.bg.
„Все още нямам оферта, която да ми харесва. Така че няма да бързам с избора на нов отбор”, посочи бразилецът.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker