Локомотив ПловдивТопФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: Чочев и ЦСКА 1948 нанесоха първо домакинско поражение на Локо (Пд) и оглавиха Първа лига

Отборът на Локомотив (Пловдив) загуби с 1:3 домакинството си на ЦСКА 1948 в среща от дванадесетия кръг на Първа лига. Големият герой за “червените” отново беше Ивайло Чочев, който заби две попадения и асистира за третото.

Голът за “смърфовете” пък вкара Преслав Боруков. Това бе първа загуба за Локомотив пред собствена публика от началото на сезона. След този двубой гостите от София временно се изкачиха на първа позиция в класирането с актив от 26 точки, докато пловдивчани остават 5-ти с 22 пункта.

Още във втората минута на двубоя домакините можеха да открият резултата. Димитър Илиев подаде към Бабакар Дион по дясното крило, който центрира към напълно свободния Бирсент Карагарен в наказателното поле, но крилото на “смърфовете” се забави с овладяването на топката и последвалият му удар бе блокиран.

В 8-ата минута домакините сбъркаха в центъра на терена, а топката попадна в Георги Русев. Офанзивният играч опита да прехвърли Хоркаш от над 45 метра, но стражът на “смърфовете” внимаваше и улови.

В следващите минути играта се водеше предимно в центъра на терена като до интересни положения не се стигна.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

В 21-ата минута Преслав Боруков опита удар от движение от границата на наказателното поле, но много слабо и без проблем за Даниел Наумов.

В 28-ата минута Даниел Наумов направи невероятно двойно спасяване, което не позволи на пловдивчани да открият резултата. Първо Петър Витанов се измъкна в наказателното поле и стреля, но стражът на “червените” изби, след което кълбото попадна в Илиев, който отправи нов удар, но Наумов отново бе на точното място и улови.

В 33-ата минута след центриране на Джонатан в наказателното поле, топката достигна до Ивайло Чочев, който стреля силно, но неточно.

В 37-ата минута много хубава атака на домакините, завърши с удар на Димитър Илиев, но прекалено лек, за да затрудни Наумов, който улови.

В 43-ата минута Динко Хоркаш направи решителна намеса след като отрази удар на Ивайло Чочев, която след това се отби от тялото му и тръгна към вратата, но от голлинията Матеус да Силва изби.

В добавеното време на първата част Георги Русев прати топката в мрежата и даде преднина на гостите. Ситуацията обаче бе преразгледана с ВАР и попадението бе отменено.

До края на полувремето не паднаха голове и двата тима се прибраха на почивка при равен резултат.

ГОЛ! Ивайло Чочев открива резултата в 52-ата минута!
Полузащитникът на “червените” получи подаване в наказателното поле, свали кълбото с гърди и отблизо не остави шанс на Хоркаш – 0:1.


bet365
ГООЛ! В 57-ата минута Преслав Боруков изравни резултата!
Карагарен центрира в наказателното поле, където Боруков прати топката в мрежата. Първоначално голът бе отменен, но ВАР се намеси и попадението бе зачетено.

ГОЛ! В 67-ата минута Джонатан Перейра отново изведе гостите напред!
След постепенна атака Ивайло Чочев отправи брилянтен пас на задната греда, където Джонатан Перейра засече по перфектен начин.


В следващите минути домакините опитаха да наложат натиск, с който да стигнат до изравнителен гол, но до интересни ситуации не се стигна.

ГОЛ! В 84-ата минута Ивайло Чочев реализира трети гол във вратата на Хоркаш!
Джонатан Перейра проби по страхотен начин по левия флаг на атаката на гостите, след което сервира по отличен начин топката на Чочев. Халфът матира защитник в “черно-бяло” след което с лекота преодоля Хоркаш за 3:1.

До края на срещата “смърфовете” така и не успяха да застрашат вратата на Наумов по сериозно и записаха първо поражение в Пловдив.

Стартoвите състави на двата отбора:

Локо: Динко Хоркаш, Матеус Да Силва, Мартин Паскалев, Тодор Павлов, Александър Василев, Пиер Зебли, Петър Витанов, Димитър Илиев (к), Бабакар Дион, Преслав Боруков, Бирсент Карагарен

23
Хоркаш
5
Павлов
4
Паскалев
13
Матеус да Силва
19
Василев
15
Зебли
34
Витанов
7
Дион
14
Илиев
99
Боруков
9
Карагарен

Старши треньор: Александър Томаш

ЦСКА 1948: Даниел Наумов, Стив Фуртадо, Симеон Петров, Хелитон дос Сантос, Джонатан Перейра, Реян Даскалов, Ивайло Чочев, Карлос Охене, Георги Русев, Александър Колев, Радослав Кирилов

Старши треньор: Любослав Пенев

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker