Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Левски разкарва през зимата бивши играчи на Ботев и Локо

В Левски вече се мисли за селекция въпреки оставащите мачове до края на сезона. И понеже ситуацията на “Герена” откъм финанси е несигурна и далеч не е ясно колко и какви попълнения ще могат да се вземат, приоритет е кой да си тръгне в момента.

Фаворит за напускащ е холандското крило Луис Педро. Футболистът разочарова с изявите си, откакто бе привлечен. Бившият играч на Ботев (Пд) имаше и добри моменти в началото, но после вбеси всички с непостоянството и твърде индивидуалната си игра. Затова на “Герена” ще направят всичко възможно да го разкарат. Проблемът е, че на този етап Педро се е вкопчил здраво в Левски и няма никакви намерения да си тръгне без борба.

Другият, който “сините” ще пробват да махнат, е Аймен Белаид. Към футболиста обаче интерес има от китайски клубове. Надеждата на “Герена” е да се вземе трансферна сума за правата на Белаид, а “сините” да си намерят друг футболист за позицията.

Третият, който на този етап не попада в плановете на “сините”, е Валери Домовчийски. Нападателят не играе убедително от лятото насам и вероятно ще се наложи да си търси нов отбор.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker