Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Лаута Арми: Вече и на малките деца стана ясно, че Пловдив е САМО ЧЕРНО-БЯЛ!

Феновете на Локомотив (Пд) са на седмото небе. И разбираемо, след като техният клуб извоюва изключително сладък успех този следобед на “Лаута” срещу местния враг Ботев (Пд) с 2:0.

Ето какво написаха след края на двубоя привържениците на “черно-белите” в своя официален форум mainite.bg:

Публикуваме текста БЕЗ редакторска намеса:

Днес Пловдив ликува! Вече и на малките деца стана ясно, че Пловдив е САМО ЧЕРНО-БЯЛ!

Нарочно не отговаряхме цяла седмица на интернет палячовците от Коматево, защото за нас, те са на нивото на жалкия ембрион, който днес показаха в псевдо-хореографията си.

Спрете с декларациите, призивите и други палячовщини! Ние сме тук, в Пловдив, по улиците на града, когато и където кажете, готови да ви обясним, че сте просто едни гости на града ни без достойнство и без реално присъствие! Тази снимка е за вас форумни плъхове, правена е от преди пет минути. Ние сме тук, в Пловдив, в добрия стар физически свят! Вашите извинения и оправдания са невалидни, заешки сърца!

КОГА & КЪДЕ?

Подобни

5 Коментара

    1. Пикльо, бягате от уговорки вече толкова години и всеки път с един номер – тука сме, там сме, елате тука, елате там, ние не искаме поляни…..а истината е, че просто сте едни страхливци, които нямате топки ,или поне повечето от вас, а ви се играе на ултрасчета. Не става така, мой човек, нас дори враговете ни от цяла България са ни признали и ни уважават, защото сме мъжкари и СМЕ ГО ДОКАЗАЛИ, а ващо си е обикновено чесане на езици, звънене по телефоните и ей такива надъхвания из нета. Айде пий млякото и си лягай, че вече е късно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker