бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Кузман Маринков пред TribunaPlovdiv.bg за Даксон: Непрекъснато говоря с него!

В последните дни в медийното пространство се появиха слухове за евентуално завръщане на Даксон да Силва в отбора на Локомотив.

Екипът на TribunaPlovdiv.bg се свърза с изпълнителния директор на Локомотив Пловдив Кузман Маринков, за да разбере от първо лице дали клубът работи по осъществяването на този трансфер:

Шампионска лига се завърна! Открийте си сметка в bet365 днес и вземете бонус от 100 лв. за нови клиенти. Залагай удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонуса от 100 лв. в bet365 сега оттук >>>

“Във футбола има можещи и неможещи, но нека всичко си стане по естествения процес. Постоянно разговарям с Даксон. Когато договорът му свърши, тогава ще говорим с него. Тези информации, според които Даксон ще дойде през зимата, не мога да кажа, че са верни. Нека всичко си стане по естествения начин”.

“Най-ползотворната възраст за един футболист е от 27 до 32 години. Сами виждате в Локомотив какви футболисти играят. Вижте Ванчо Траянов. Въпреки че е на 38 години, той си е основна част от отбора”.

Подобни

2 Коментара

  1. Даксон е уникален футболист, който винаги би вдигнал нивото на играта на отбора!
    Когато играеше при нас, той беше половин отбор!
    Съмнявам се обаче Крушарски да може да покрие финансовите му изисквания!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker