Локомотив ПловдивТопФутбол

Крушарски: Това, че Локомотив тренира са пълни глупости! Акрапович е в Германия, а футболистите ги няма!

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, коментира информациите, че “смърфовете” нарушават забраната и тренират по време на извънредното положение.

“Това, че Локомотив Пловдив в момента тренира, са пълни глупости и спекулации. Днес от РЗИ направиха проверка. Питайте ги тях какво са установили. Стадионът е пуст и няма жив човек. Терените са големи – сто метра са дълги и доста широки. Именно поради тази причина сме дали предложение на БФС. Има възможност футболистите да се готвят далеч един от друг, тъй като на терена има доста пространство”, заяви Крушарски пред Гонг.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Ако получим разрешение от БФС, ще тренираме. Ако това не стане – спазваме указанията. Акрапович е в Германия. Футболистите ги няма. Кажете ми при тези обстаятелства как е възможно да тренираме? Освен аз да изляза да тренирам. Няма друг кой”, допълни още босът на “черно-белите”.

tribunasofia

TribunaPlovdiv.bg Quiz Time: Издание 2

https://www.tribunaplovdiv.bg/букибукибукиии/

Подобни

Един Коментар

  1. Крушарски купи отбора на гетото и вече почна да лъжеш като тях.Футболист от отбора ти си признава че тренирате но пак лъжи мажи е маневрата ти като на сънародниците от гетото :yahoo:

    1
    1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker