бетано най-добър сайт за слот игри
Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Крушарски: Очаквам добра игра и победа

Не е правилно да няма фенове на стадиона. Ще бъде скучно. Можем да го наречем погребален мач. Такива дербита са за публиката, а не за мен и още 15 човека, коментира босът на Локомотив Христо Крушарски преди утрешната битка за Провдив срещу Ботев.

“Настроението е идеално. Очаквам добра игра и победа”, каза още бизнесменът в интервю за Блиц.

Той разкри, че се е виждал с феновете, но срещата не е била извънредна.
Време е за Дербито на Пловдив! Подкрепи Ботев с коеф. от 2.30 от bet365 и вземи 100 лв. бонус за нови клиенти. Виж повече >>>

“Ние винаги си имаме срещи. Традиционни. Говорим си, обсъждаме и решаваме заедно за някои неща. Те твърдо заявяват, че не се месят в ръководството. Искат да гледат спектакли и ние ще се постараем да ги направим. Казахме си кой, какво, що и как. Всичко ни е ясно. Нямаме кой знае какви различия. Да се надяваме, че в неделя ще имаме радост”, каза още Крушарски.
Време е за Дербито на Пловдив! Подкрепи Локомотив с коеф. от 2.70 от bet365 и вземи 100 лв. бонус за нови клиенти. Виж повече >>>

Шефът на “черно-белите” коментира и случая с Дани Кики.

“Той пожела сам да напусне. Договорът му не е прекратен. Искаше да си го прекрати, сега пък иска само да взема пари. Ще го оставим да си тренира и като реши какво да прави, да го прави. Аз за него направих много. Говорихме няколко пъти. Дал съм му някакви обещания, които не бяха далеч да се изпълнят. Човек, каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи”, завърши Крушарски.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker