Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски: Няма по-подходящо време да разберем кои обичат Локо не само на приказки

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски призна, че за него еуфорията от спечелената Купа на България е отминала. В момента той е в Грузия по бизнес дела.

„Казвал съм много пъти, че аз съм реален човек. Наясно съм с възможностите си, знам какво мога и искам да постигна. Спечелването на Купата донесе удовлетворение и много позитивни емоции. Мечтите са безплатни, но футболът е скъпо удоволствие. Искат и стадион, и база, и успехи. Аз също, но сега е моментът да видим Пловдив какво може да даде за такива луди инвеститори като нас, които отделяме от парите си за местните отбори.


Няма по-подходящо време да разберем кои обичат Локо не само на приказки. Това, което им се иска на феновете е страхотно, но някой да дойде и да спонсорира. Когато и други инвестират, Локо по-бързо ще стане това, което всички искаме. Не моля за помощ, не взимам нищо за себе си. Не си слагам на сърце кой какво е казал, но истината е, че само един човек намери сили да ми се извини“, каза собственикът на клуба от „Лаута“ пред „Меридиан мач“.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker