бетано най-добър сайт за слот игри
Левски СофияЛокомотив ПловдивТопФутбол

Крушарски за Левски: Качиха се, ама на самолетоносача! Аз колко да поискам от ТВ права, като ги бия?

Босът на Локо (Пд) Христо Крушарски продължава да подсилва шоуто около българския футбол и да поддържа огъня на фронта със словесните престрелки.

Той не спира да се закача със своя приятел Тити Папазов, когото предупреди преди мача, че Локомотив ще блъсне „сините“, що имат отбора от „Лаута“ като гара, през която трябва да минат, за да вземат Купата. След това големият левскар отвърна, че ще „вземат Купата, качени на локомотив“. Пред „Меридиан Мач“ Крушарски отсече вчера:

„Качиха се, ама на самолетоносач, както казваше Батето. Ще ги повозим. Сега купувам самолети, за да ги лицензирам за градоотбраната и ще ги кача и „сините“. Иначе с Тити сме си приятели. Целуваме се и се прегръщаме“.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Бизнесменът, който издигна Локо (Пд) до нивото на най-достойния конкурент на Лудогорец взе отношение и с по темата с тв-правата, която повдигат от „Герена“.

„Чувам, че искат 2-3 милиона лева, а аз се чудя, колко да поискам след като ги бия. 2:0 ми звучи повече от двойно по моята математика. Ще изчисляваме“, обяви Крушарски пред „Меридиан Мач“.

„Решил съм всичко преди реванша. Решил съм го. Казах на играчите да се прибират и да почиват, а в неделя да му мисли моят друг любим цвят. Нашият въпрос е решен. Второ или трето място и Купата е наша. Другите изобщо да не се надяват. Първият мач е най-тежък. Третият ще бъде още по-добър.

bet365
Локомотив има стил. Ако не сте забелязали, значи не разбирате от футбол. Купата е тук и няма да си тръгне“, коментира веднага след срещата на „Лаута“ босът на „смърфовете“.

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker