бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Кривия: За победата ни попречи отбелязването на гол

Спортно-техническия директор на Ботев Александър Александров заяви, че е доволен от отбора на Ботев след нулевото равенство срещу ЦСКА.

„Смятам, че нашият отбор стоя по-добре на терена, контролирахме повече топката. Съжалявам, че загубихме две точки. Не смятам, че сме дали инициативата. От това, което видях, ЦСКА днес игра само с дълги топки“, започна Александров.

„За победата ни попречи отбелязването на гол. Дойдохме обаче на „Армията“ и показахме, че можем да играем футбол. Това е радващото. Това прави Мъри Стоилов, откакто е дошъл като треньор.“

„Смятам, че от началото на сезона съдиите се справят добре. Има голяма промяна. Не знам какво има предвид техния директор, но на нас ни отмениха чист гол.“

„Гледаме да играем добър, правилен футбол. Играем мач за мач и се опитваме да радваме феновете. Апетитът идва с яденето.”

„Ще трябва да намерим новия Тодор Неделев, живот и здраве, като пуснем базата. Да се надяваме, че ще вадим по-добри футболисти“, добави още Кривия.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker