бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Костов ще гради здрав колектив с “Ботев”

Новоназначеният треньор на “Ботев” (Пд) Николай Костов вчера преди обед проведе първата си тренировка начело на отбора. Заниманието премина изцяло без топка, като преобладаваха беговите упражнения. Преди заниманието цялото спортно-техническо ръководство на клуба проведе около 30-мину-тен разговор с футболистите, научи “7 дни спорт”.

При тях в съблекалнята влязоха спортният директор Георги Марков и треньорският щаб начело с Николай Костов и асистентите му Енгибар Енгибаров и Бойко Каменов. Реално Марков представи новият треньор пред отбора. Самият Костов пък каза на възпитаниците си какви са изискванията му към тях. Той изложи и вижданията си за стила на игра, който желае да бъде практикуван от тима под негово ръководство. Специалистът планира да заздрави още по-сериозно дисциплината в отбора. Костов се сблъска с една изключително тежка ситуация при Канарчетата. Той ще направи всичко по силите си в най-кратки срокове, за да извади отбора от блатото. На практика през последните няколко месеца всичко се обърна с главата надолу, затова една от първите задачи пред новия наставник ще е да оправи пораженията, останали след Ермин Шиляк. Публична тайна в Пловдив е, че по времето на словенския специалист в “Ботев” (Пд) се стигна до ситуация, при която изчезна колектива. Затова сега Костов ще работи за заздравяването на колектива в тима наново, за да го превърне в печеливш и на терена.Вчера при разискването на изискванията му към отбора липсваха футболистите, които са ангажирани в националния тим. В неделя и те ще се запознаят с тях.
Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker