Локомотив ПловдивФутбол

Константин Думанов пред TribunaPlovdiv.bg за Баслер, Милиев, Ласиман, Крачунов и Балдовалиев

Д-р Конснтантин Думанов, който е един от членовете на новото сдружение, което управлява Локомотив Пловдив говори пред TribunaPlovdiv.bg относно ситуацията около спрягания за старши-треньор Марио Баслер, футболистите Йордан Милиев, Ласиман, Крачунов и Зоран Балдовалиев.

“Около ситуацията с Марио Баслер няма нищо категорично за момента. Тя е свързана с хората от Германия (вижте повече ТУК), но за момента няма нищо ясно.



Ласиман ще подпише днес договор с тима. Ще пристигне на Лаута в 16:00 часа, ще подпише и ще си получи парите от предния сезон, които не е получил. След това ще се качи на лагера и ще тренира нормално.

Със Зоран сме се разбрали в момента, в които уточни взаимоотношенията си с Олимпиакос Волос да се срещнем с него и да задвижим нещата по привличането му.

Пламен Крачунов е наша трансферна цел, но от десет дни нямаме контакт с него. Той си има договор с ЦСКА и докато не стане ясно състоянието на ЦСКА ние не можем да предприемем действия по привличането му.

Йордан Милиев не може да преговаря до 30-ти този месец с никой, тъй като има договор с Шкендрия и има да получава доста пари, които ще бъдат заплашени ако той влезе в контакт с друг отбор. След 30-ти ще влезем в преговори с него, тъй като така е коректно”, заяви Думанов за TribunaPlovdiv.bg.

Още по темата:

Ще поеме ли издръжката на Локомотив немски инвеститор – вижте в TribunaPlovdiv.bg 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker