бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Коко Динев проиграл хотел на покер, изгубил близо половин милион

Хазартният бос Коко Динев е пропилял в казино 400 000 лева само за една нощ, разкрива “Всеки ден”. Това се случило преди седмица, а експерти изчисляват, че с тези пари може да се закупи един семеен хотел по морето.

Най-бясна била съпругата му – фолкпевицата Емилия. Тя откачила, че вместо да спонсорира някой нов клип, с който да разбие конкуренцията, мъжът й ги оставил край рулетките.

Страстта на Коко по хазарта била огромна. Изданието пише, че за да оправи положението, бизнесменът намалил заплатите на служителите си.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

4 Коментара

    1. Изгрев = Столипиново

      СтолЮпиново идва от думата мЮсЮлманин. Колко жалко е да си жълТурец.

  1. Това си е Кокича. Продава си мачове, не плаща на хората от ДЮШ, продава най-добрите ни играчи на цска и Левски за без пари, работи ‘за момента’ без да гледа в бъдещето, пропилява си парите на комар (които ги е изкарал на НАШ гръб). И продължават някои хора да вярват на най-долния човек в историята ни. До кога бе хора? Осъзнайте се вече какъв човек е зад кормилото…

  2. Тва е половината издръжка на отбора, ама кво му пука на него, така или иначе той заплати и осигуровки не плаща, само трупа дългове. ПЛОНДЕР НЕПОДМИТ, ДАНО УМРЕШ !!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker