Локомотив ПловдивФутбол

Коко Динев дарява парите от трансфера на Белаид за “Бесика”

Босът на Локо (Пд) Коко Динев ще вкара парите от продажбата на Аймен Белаид в Левски в създадения от клуба фонд “Да вдигнем Бесика”, пише “7 дни спорт”. Става дума за сума от порядъка на около 80 000 лева, които “сините” ще платят за правата на бранителя.

Припомняме, че по предложение на Динев, Локомотив се отказа от левче от всеки продаден билет за домакинските двубои на отбора. Събраните пари също ще бъдат внесени във фонда. Неговата цел е до лятото да се събере сума, която да позволи старта на строежа на култовата трибуна.

На практика с двете инициативи на Динев до май в “Да вдигнем Бесика” ПФК Локомотив ще внесе около 200 000 лева. В обявената от клуба сметка за набиране на средства обаче, няма постъпила нито една стотинка от друг дарител, освен футболния клуб.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

3 Коментара

  1. Дарявааааа, дарява пари на себе си и хем ги взима,хем държавата му маха данаците по “легалния му бизнес”. Големец е Диньо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker