ВолейболМарица - жени

Кметът и Марица призоваха съгражданите си да напълнят Колодрума за Купа Пловдив

Община Пловдив и ВК Марица (Пловдив) призоваха съгражданите си да напълнят зала Колодрума за мачовете от международния волейболен турнир за Купа Пловдив, който ще се проведе от 3 до 7 октомври с участието на българските шампионки от Марица и пет силни чуждестранни отбора. Ето какво казаха пред представителите на медиите някои от участниците в днешната пресконференция посветена на предстоящото събитие.

Иван Тотев, кмет на Пловдив:

“От името на община Пловдив и от свое име, каня и призовавам пловдивчани да напълнят Колодрума и, ако може, да подобрим нашия си рекорд по посещаемост от миналата година. С пускането в експлоатация на зала Колодрума през 2015 година си дадохме една задача със спортните клубове да направим така, че пловдивчани да посещават такива събития. С организацията на турнира за Купа Пловдив, основно от страна на волейболен клуб Марица, правим максималното да създадем необходимата атмосфера за тази възможност в Пловдив да бъдат видяни такива големи отбори, с такава голяма история. Направили сме така, че мачовете на Марица да са от 18 часа, за да могат хората да дойдат след работа да се порадват на играта.”

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

Илия Динков, президент на ВК Марица:

“Що се отнася до обезпечеността на нашия клуб, този въпрос никога не е стоял като болен. Освен първите няколко рекламодателя, които спонсорираха клуба, сега имаме мощната подкрепа на община Пловдив и на редица компании в града. Надяваме се това сътрудничество да се задълбочава и разширява.”

Борис Халачев, мениджър на ВК Марица:

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

“Международният турнир за Купа Пловдив, който проведохме за първи път преди пет години, стана традиционен. Това издание ще бъде черешката на тортата, тъй като за първи път имаме шест участника – все имена, които няма нужда да представям. Освен с волейболни отбори, това са клубове с много сериозни традиции в спорта. За нас е чест, че тези отбори идват да участват в нашия турнир. Стараем се като организация да няма разлика от тази за Шампионската лига, тъй като и нивото на отборите е такова. Очакваме пловдивската общественост да дойде да ни подкрепи в зала Колодрума. Официалното откриване ще бъде в 18 часа на 3 октомври. Турнирът се провежда със съдействието на община Пловдив под егидата на г-н Тотев и аз искам да им благодаря от името на клуба.”

Иван Петков, старши-треньор на Марица:

“От името на нашия отбор, нека и аз да призова всички пловдивчани да ни подкрепят по време на този турнир. За нас ще бъде удоволствие да играем срещу отбори и състезателки на едно доста високо ниво в тази великолепна зала, която предоставя превъзходни условия за игра. Този турнир ще бъде и подготовка за мачовете, които ни предстоят в евротурнирите и в първенството. Това ще е една възможност пловдивчани да видят нашия отбор и сами да преценят дали има надграждане и какви са възможностите ни. Нашите амбиции са наистина доста високи. Като всяка година се опитваме да надградим отбора, не само като състезатели, а и като представяне. Дано и тази година нашите очаквания се сбъднат…”

Източник: volleymaritza.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker