бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Киров бесен: Не може по такъв лек начин да получаваме голове

Наставникът на Ботев Николай Киров заяви след загубата от Славия с 2:3, че тежката поредица от шест мача без победа тежи най-вече на увереността в редиците на неговия състав. Специалистът отчете проблемите в защита и добави, че коментарите ще се правят след ден.

„Не може по такъв лековат начин да се получават голове. Въпреки че отбелязахме два гола, не можахме да стигнем до успех. Оставихме си хората, които трябваше персонално да ги пазим в нашето поле, и така им дадохме предимство. Не може топката да е в нашите крака и да допуснем гол. Но проблемите в защита си ги имаме“, каза Киров пред колегите ог Диема.

„Тези най-вече на увереността. Тежи на самочувствието. Много е важно във футбола в минутите когато отбележиш гол и имаш предимство да стигнеш до втори гол. Получи се едно заучено положение, но за жалост не ни свърши работа“, добави специалистът.

„Мисля, че Пауло и Косоко не бяха вече полезни на терена. Бяха привършили физическите си сили. Футбол без фенове трудно се играе, но ние сме длъжни да вземем победата“, продължи Киров.

„Сега не е моментът да говорим. Утре ще си кажем каквото има в съблекалнята“, завърши Киров.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker