бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

“Канарчета” с реплики към Вили Вуцов

Футболисти на Ботев са си позволили да репликират и да обиждат собствения си треньор Вили Вуцов. Поне така разкри пред “Стандарт” опитен играч на Славия, който с ушите си е чул препирните между наставник и изнервените му подопечни по време на двубоя между двата тима в “Овча купел” в събота (3:0).

“Хайде, влез ти да играеш като толкова знаеш”, е бил най-културният израз от страна на “жълто-черен” футболист към Вуцов. Шефовете на “канарите” обаче все още имат доверие в треньора. Ако “Ботев” съумее да отстрани Локомотив Пловдив за Купата в сряда и после бие Хасково в Коматево – то Вуцов си бетонира мястото, въпреки броженията. Иначе напрежението под тепетата преди поредното издание на градското дерби се засилва.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

6 Коментара

  1. Момчета, каквото и да си говорим Вили Вуцов си е палячо от едно време, няма какво да се лъжем. Според мен имаше доста късмет в началото като ни пое. Сега ще видим колко го бива като треньор.

  2. Ния тръгнахме надолу последния месец и половина, а буферите тръгнаха нагоре. Да, ама при тях целия треньорски екип са си локомотовци и играчите им се надъхват по този начин. А ние кво правим? Даваме на говедата да ни управляват през последните 3 години и резултатите са ни ясни на всички. Вън продажниците от Ботев!!

  3. Осрахме се за пореден път с извинение. Сменихме сумати треньори и то все левскари откакто се върнахме в ‘А’ група, които се провалиха до един. Най-билно ми е, че не можахме да се възползваме от парите на Цецо Василев да направим нещо по-сериозно и да спечелим някакви купи. Сега ще махнат Вили и всичко започва отначалоа, а ние си оставаме с празните надежди…

    1. Прав си,за жалост не е виновен той а некадърниците на терена,които се вълнуват само от пари и жени

    2. нее виновен Вили,а футболистите много от тях се взеха за звезди,да вземат пример от буферите как играят и то без пари по 2-3 месеца,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker