бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Камбуров: Опитваме се да оставим Локо Пловдив в “А” група

“Трябват ни още точки, за да си гарантираме оставането в групата. Правим всичко по силите си, за да оставим Локомотив в “А” група. Това го заслужава цял Пловдив и футболната общественост като цяло”, заяви звездата на “смърфовете” Локо Пловдив Мартин Камбуров, предаде репортер на БГНЕС.

“Благодаря за наградата. Малко тежка година за нас като отбор. Справяме се до колкото можем. Тази награда е благодарение на колегите”, добави Камбуров, който бе награден за играч на кръга в Пресклуб “България”.

източник: БГНЕС
“Има доста клубове, които са като нас, но ние сме така от една година и трябва да се опитаме да се абстрахираме и да си свършим работата. Благодаря на всички момчета, които работят в тази трудна обстановка. Мисля, че се справяме за сега. На мен ми е много притеснително. Надявам се да се оправят нещата и да се задържат по-голямата част от футболистите. Ще ни бъде доста трудно през следващия сезон, ако доста от играчите ни напуснат. Нормално е да има оферти. Някои сигурно ще си тръгнат, но не съм аз човекът, който да ги коментира. Лично към мен няма интерес, а и моето желание е да си остана в Локомотив и се надявам да има положително развитие в отбора. Иначе ще ни бъде много трудно през следващата година”, заяви голмайсторът на Локо Пловдив.

“Не е добро това разделение на отборите. Като изключим нас и Марек, които се борим за оставане в групата, останалите отбори от долната шестица играят безсмислени мачове. Форматът трябва да се промени и първенството не трябва да се разделя на шестици, петици и т.н.”, добави Камбуров.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker