Uncategorized

Как Специалният Локомотив бе на крачка от най-големият си успех в историята

Локомотив (Пловдив) загуби от английският гранд Тотнъм (2:1). Новина, която не би трябвало да ни изненадва ни най-малко, предвид разликата в класите и бюджетите на двата отбора.

Но снощи ”черно-белите” загубиха един мач с достойнство, в които те влязоха като тотални аутсайдери. Защото, когато срещу теб се изправи футболен колос не от къде да е, а от английската Висша лига, отбор, който е играл само преди по-малко от година финал в Шампионската лига, то ти си категоричен аутсайдер.

Може би и точно това знаеха Жозе Моуриньо и неговите играчи – че ще дойдат в Пловдив едва ли не на разходка и ще тръгнат с лесна победа. Още в деня на жребия, “смърфовете” бяха описани като парола за WI-FI, като отбор аматьори и какво ли още не.

Това обаче, далеч не се оказа реалност, а Специалния и запалянковците на ”шпорите” усетиха студения душ в 70-ата минута, когато Георги Минчев откри за 1:0.

Как игра Локомотив?

”Черно-белите” определено изненадоха с играта си. Домакините стояха стабилно в задни позиции, добре подредени, в две линии близки една до друга, като по този начин оставяха малко пространства на лондончани да си подават топката.

Тактически и грамотно, Локомотив разчиташе на контраатаките, като за целият двубой, успяха да създадат три голови положения, от които едно реализирано в гол.

tribunasofia

Смените на Акрапович също свършиха работа, особено в предни позиции, където Георги Минчев някак даде повече бързина в подаванията, а след това реализира и откриващия гол в двубоя.

За съжаление обаче, радостта в “черно-бяло” трая едва девет минути. Девет велики минути, в които Локомотив (Пловдив) водеше на отбор за над 700 милиона, с наставник не кой да е, а легендарният Жозе Моуриньо. Часовникът тик-такаше, а единадесет минути оставаха на “смърфовете” да откъснат главата на Тотнъм насред Пловдив.

В 79-ата минута обаче всичко се промени. Мартин Луков не успя да боксира добре центриране, след което Диниш Алмейда изби с ръка влизащата топка във вратата на домакините.

Последва червен картон, а секунди след това Бирсент Карагарен прегорял в емоциите, си изкара глупав червен картон, след като ровичка с крак в точката на дузпата. Така Локомотив остана с девет души на терена и инкасира гол от успешно изпълнената дузпа на Хари Кейн. Пет минути по-късно, Танги Ндомбеле оформи крайното 2:1.

Така Локомотив бе толкова близо до може би най-ценният си успех в историята. Успех на световната сцена, далеч по-сладък от спечелването на купи и трофеи. Защото, за да победиш маркетингова машина от най-високо ниво, ти трябва нещо повече от пари – а именно сърцата игра, такава каквато пловдивчани вчера показаха.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

А, колко добре са се справили момчетата от Пловдив потвърди и Жозе Моуриньо, който затрупа с похвали Локомотив за играта и раздаването им.

Но въпреки всичко, след тази загуба горчилката остава. Защото да си бил толкова близо да победиш не кой да е, а Тотнъм на Специалния е нещо несравнимо с каквито и да е успехи на домашната сцена.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker