Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Историческо: Ботев и Локомотив играят по едно и също време

Ботев и Локомотив ще домакинстват в един същи ден и в един и същи час за втори път, екипът на TribunaPlovdiv.bg се разрови сериозно из архива на българския футбол и успя да намери само един подобен случай.

През сезон 2007/2008 отново в предпоследния кръг на елита двата отбора домакинстват по едно и също време. Ботев губи на “Колежа” с 1:2 от Литекс след скандална дузпа в 92-та минута, а Локомотив разгромява изпадналият вече Видима-Раковски с 6:1 на “Лаута”. Тогава двете срещи се играят на 10 май от 18:00ч., а този сезон ще са с ден по-късно на 11 май.

Причината, че БФС от доста години насам прави в един и същи ден и час последните два кръга от елита. А двубоите Ботев – ЦСКА и Локомотив Пловдив – Литекс имат пряко отношение към разпределението на медалите сребърни и бронзови и няма как двете срещи да не се играят по едно и също време.

Целият 39-ти кръг в първата седмица ще се играе на 11 май неделя от 18:00ч.

Двубоят на стадион “Локомотив” ще е на закрити врати, но въпреки това ще има сериозни мерки за сигурност от страна на полицията и на двата стадиона.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

7 Коментара

  1. Оризището Лайнута – част от аграрния чифлик на Сюлейман Лаутлу бей не е ли на село бе, серсем смотан?

    1. То бива да сте толкова необразовани,ама да не знаеш и,че ЛАУТА си е в ПЛОВДИВ…какво ли се учудвам!
      Мхамеданите са товадай им само по цял ден корана да четат!
      А БЕЙОВЕТЕ СА СИ ПРИ ВАС!
      ТОВА Е ДОКАЗАНО НА 1000%!
      АНАДЪММО ЕФЕНДИ ЖЪЛТУРКОВ????

    1. Ще има засилено полицейско присъствие защото ние сме много, а вие? Смешни сте буферчета.. НЯМА ТРИБУНА, ЗАКРИВАЙ КАТУНА.. пуф паф

      1. Вярно,като ви докарат от Смолен,Куклен,Кърджали и околните турски села ставате много,няма спор!Но ако бай Мангал не ви плати-пак ще сте 12-15 човека!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker