бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

TribunaPlovdivTV: Испански треньори ще тренират децата на Локомотив

Юношите на Локомотив Пловдив ще бъдат тренирани от испански треньори от школата на Еспаньол в следващата седмица. Те са били поканени от фирма Рефан, която от години се е ангажирала с издръжката на детските формации на “черно-белите”. Това бе обявено на пресконференция днес на стадион Локомотив в парк “Лаута”, предаде TribunaPlovdiv.bg.


“Треньорите, които ще тренират юношите през следващите дни са от Еспаньол и са тук благодарение на фирма Рефан. Единия от треньорите е с награда за най-добър треньор през изминалото първенство. Това сътрудничество ще продължи и дори ще се задълбочи, за да можем ние да развиваме нашата школа в модерен вид”, започна д-р Константин Думанов.

“Не е първия път, в който идвам в България. Чрез фирмата на Рефан идваме тук, за да можем да тренираме децата на Локомотив от 2002 година, и както винаги когато ходим в чужбина намираме деца с добри възможности. Мисля, че сравненията винаги са лоши, така че не мога да кажа какво не стига на Локо да е Еспаньол. Смятам, че колкото повече се инвестира, толкова по-добри резултати ще има. Смятам, че Локомотив има много добри неща, но истината е че бъдещето е в обучението на децата. Aко един отбор мисли само за първия отбор, това ще доведе до крах един ден на целия клуб.”, каза Давид Фернанде, който е треньор в Еспаньол.

“Благодаря на Рефан и Локомотив Пловдив, че ни дадоха шанса заедно да се обучаваме. Хубаво е, че можем да видим нещата и извън Испания. Най-важното е, че както момчетата, така и хората около тях да имат добър опит и да могат да прогресират”, заяви, Серхио Аспеко, отново треньор на Еспаньол.

”Давид и Серхио пристигнаха в събота. Първата им тренировка бе в Неделя. Те са по две на ден и са по час и половина. Те наблягат много на двустранни игри и динамика на играта. Те виждат едни деца, които са много мотивирани. Важното е, че и деца и треньори попиват от материята. Последната им тренировка ще бъде в събота и буквално от игрището ще тръгват за самолета”, разясни и собственика на фирма Рефан Ангел Попов.

”Тренировките на Локомотив за децата в школата ще бъдат закрити за родители и приятели. Това важи освен за най-малките деца. От както прилагаме това, се вижда много добър резултат”, каза Стоян Грозлеков.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker