ЛокомотивТрибуна Пловдив TVФутбол

TribunaPlovdivTV: Испански треньори ще тренират децата на Локомотив

Юношите на Локомотив Пловдив ще бъдат тренирани от испански треньори от школата на Еспаньол в следващата седмица. Те са били поканени от фирма Рефан, която от години се е ангажирала с издръжката на детските формации на „черно-белите“. Това бе обявено на пресконференция днес на стадион Локомотив в парк „Лаута“, предаде TribunaPlovdiv.bg.


„Треньорите, които ще тренират юношите през следващите дни са от Еспаньол и са тук благодарение на фирма Рефан. Единия от треньорите е с награда за най-добър треньор през изминалото първенство. Това сътрудничество ще продължи и дори ще се задълбочи, за да можем ние да развиваме нашата школа в модерен вид“, започна д-р Константин Думанов.

„Не е първия път, в който идвам в България. Чрез фирмата на Рефан идваме тук, за да можем да тренираме децата на Локомотив от 2002 година, и както винаги когато ходим в чужбина намираме деца с добри възможности. Мисля, че сравненията винаги са лоши, така че не мога да кажа какво не стига на Локо да е Еспаньол. Смятам, че колкото повече се инвестира, толкова по-добри резултати ще има. Смятам, че Локомотив има много добри неща, но истината е че бъдещето е в обучението на децата. Aко един отбор мисли само за първия отбор, това ще доведе до крах един ден на целия клуб.“, каза Давид Фернанде, който е треньор в Еспаньол.

„Благодаря на Рефан и Локомотив Пловдив, че ни дадоха шанса заедно да се обучаваме. Хубаво е, че можем да видим нещата и извън Испания. Най-важното е, че както момчетата, така и хората около тях да имат добър опит и да могат да прогресират“, заяви, Серхио Аспеко, отново треньор на Еспаньол.

“Давид и Серхио пристигнаха в събота. Първата им тренировка бе в Неделя. Те са по две на ден и са по час и половина. Те наблягат много на двустранни игри и динамика на играта. Те виждат едни деца, които са много мотивирани. Важното е, че и деца и треньори попиват от материята. Последната им тренировка ще бъде в събота и буквално от игрището ще тръгват за самолета“, разясни и собственика на фирма Рефан Ангел Попов.

“Тренировките на Локомотив за децата в школата ще бъдат закрити за родители и приятели. Това важи освен за най-малките деца. От както прилагаме това, се вижда много добър резултат“, каза Стоян Грозлеков.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg