бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Испански клуб погледна към Тодор Неделев

Тим от второто ниво на испанското първенство проявява сериозен интерес към звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев. Националът е попаднал в плановете за лятна селекция на Сарагоса, пише Mercato Fichajes в “Туитър”.

Неделев е гласен за заместник на един от талантите на Сарагоса – Алберто Соро. Той бе продаден преди дни на Реал (Мадрид) за 2,5 милиона евро. Очаква се в най-скоро време тимът от Сегунда дивисион да влезе в контакт с ръководството на “канарчетата”. През миналия сезон Сарагоса завърши на 15-о място във втория ешелон на Испания. В тима са играли две от големите български имена – Наско Сираков (1988-90) и Божидар Искренов (1989).

През пролетта усилено се говореше, че Неделев е желан от два турски клуба – Коняспор и Фенербахче. От Ботев (Пд) са склонни да се разделят със звездата си, но при добра оферта, която да удовлетворява и двете страни. Националът има договор с тима до лятото на 2020 година. Той вече има едно неуспешно излизане в чужбина, в немския Майнц 05. Неделев така и не успя да се наложи в германския тим, като играеше предимно за втората формация в ниските лиги.

В края на май едноседмични проби в Сарагоса изкара юношата на Левски Патрик-Габриел Галчев, който се представи на ниво. Клубът разполага с една от най-силните школи в Испания, пише “Тема спорт”.

Подобни

3 Коментара

  1. Стига глупости ,недейте се подиграва ,много четохме за Тошката , не му мътете главата идват сериозни мачове ,после ше бега у Реал ,Ман. Сити, Борусия Д. ПСЖ и др. !!!???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker