бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Ирландски милионер с активи от 650 мил. евро още мисли за “Локо”

Влизането на ирландския бизнесмен Киърън Бренън в “Локо” (Пд) на този етап е под сериозна въпросителна. Очакванията са в рамките на около 20-ина дни да се изясни дали той ще инвестира средства на Лаута. Проучване на “7 дни спорт” установи, че ирландският бизнесмен може да бъде определен като мултимилионер. Оценката на активите на една от фирмите му на Франкфуртската фондова борса е 650 млн. евро. Бизнесменът издържа два футболни клуба, единият в Първа дивизия в родината му и колежански клуб в САЩ. Бренън симпатизира на “Манчестър Юнайтед”, приятел е с легендата на Червените дяволи Джордж Бест.
Както е известно, на 22 октомври Бренън посети Лаута, като в Пловдив го доведе председателят на Сдружение “Обединение за Локомотив” Николай Неделчев. Тогава ирландският бизнесмен проведе разговор и с настоящия главен спонсор на пловдивския клуб Христо Крушарски. До няколко седмици окончателно трябва да стане ясно дали Бренън ще влезе под някаква форма в клуба. При посещението му в Пловдив информациите сочеха, че той има намерение и за евентуално придобиване на собственост в “Локо”.
С оглед на предстоящата смяна на собствеността през следващата седмица не е изключено да се стигне до разговори, в които Крушарски и Бренън евентуално да разговарят на тема изясняване на позициите и намеренията им спрямо “Локомотив” (Пд). Ако и двете страни изразят готовност да работят заедно за развитието на “Локомотив” може и Бренън да влезе под някаква форма в клуба.
Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

4 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker